Bericht versturen
Thuis

Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
 
Waarom kies ons?
 
Who wij zijn?
 
Het gebaseerd in de Vrijhandelsstreek van Shanghai, van Shanghai Anfeng-zijn Opheffen & Rigging Ltd. een ervaren technische, professionele productie en een verkoopmaatschappij gespecialiseerd in het leveren van singelbandslingers, ronde slingers, draadkabel en slingers, kettingen, monterend toebehoren en meer.
 
Ons bedrijf wordt opgericht door John Xu, dat in de opheffende en monterende industrie meer dan 20 jaar is geweest en in Shanghai sinds 2010 geplaatst. Ons bedrijf wordt direct gesteund door fabriek die betrouwbare voorraden en korte levertijd verstrekt. Wij hebben technische capaciteit om douane-ontworpen opheffende producten te leveren en OEM van klanten te voldoen aan vereisten. & Anfeng die is uw betrouwbare partner voor sourcing het opheffen en het monteren producten de van wereldklasse opheffen monteren.
 
Uitgebreid assortiment
 
Wij leveren staalkabels, de slingers van de draadkabel, opheffende kettingen en toebehoren, singelbandslingers, ronde slingers, de uitrusting van de dalingsbescherming, producten van de tyfoon de bestand reeks, het geselen, zeemeertroslijnen, kettingshijstoestellen, hefboomhijstoestellen, elektrische hijstoestellen, sluitingen tot 1500t, en opheffende punten.
 
 
Wij arew machtigden verdeler voor de zadelsmeden ® van TALURIT en aluminiummetalen kappen (niet-exclusieve verdeler in China), de Snelheidsketen van JPNHOIST Dubbele Hijstoestellen, vitali-INTL kettingsblokken en hefboomhijstoestellen, en JIAN FENG-SLINGER die en producten opheffen monteren.
 
Volledige oplossingen en de certificatiediensten:
 
1. Het opheffen oplossingen
Met 20 jaar van ervaring in het opheffen van en het monteren van de industrie, voorzien wij niet alleen onze klanten van het opheffen en het monteren producten de van uitstekende kwaliteit, maar ook verstrekken volledige het opheffen oplossingen volgens verschillende projecten, zoals technisch overleg, oplossingsontwerp, product planning, onsite hulp en naverkoopsteun.
 
2. Inspectie, het testen en certificatie
Ons technisch personeel zorgt ervoor de producten aan alle veiligheid en productievereisten voldoen. Op verzoek, voorzien wij onze klanten van dnv-GL, CCS, ABS en andere certificaten van de derdeinspectie.
 
QMS en dienende belangrijke bedrijven
 
Ons bedrijf verkrijgt veiligheidscertificatie zoals ISO9001-de Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem, Milieu het Beheersysteemcertificatie van ISO14001, en OHSAS18001-Bedrijfsgeneeskundigen en Veiligheidsbeheerssysteemcertificatie.
 
Gebaseerd in Shanghai, nemen wij wortel in de Noord- van China markten Oost- van China en. Onze producten worden gebruikt in de verschillende industrieën zoals bouwmachines, haven, het verschepen, het industriële opheffen, kust en zee mariene techniek. Ons bedrijf verbetert drastisch productiviteit en veiligheid voor eind - gebruikers zoals Jiangnan-Scheepswerf, Hudong Zhonghua, Waigaoqiao-Zware industrie, de Haven van Shanghai, de Bergingsdienst van Shanghai, de Handelaarszware industrie van China, Zhenhua Heavy Industry, de Elektriciteitsdienst van Shanghai, Yantai-Haven, Qingdao-Haven, Dalian-Haven, Ningbo-Haven, Zhoushan-Haven, COSCO, CIMC, Yantai-Loterijen en Penglai Jutao.

Gebaseerd die in Shanghai, met de wereld wordt verbonden

Shanghai is één van de meest ontwikkelde steden in China, het zijn hubs voor financiën, handel, het verschepen, en technologische innovatie. De Haven van Shanghai is één van de bezigste havens in de wereld. Shanghai is een stad die aandacht wereldwijd heeft aangetrokken.
 
Wij halen voordeel uit de nabijheid van Shanghai aan de wereld, om zijn groei te bevorderen in overzee het dienen van klanten. Als u meer over onze producten wilt te weten komen, bijgewerkt ben met onze recentste ontwikkeling, alstublieft ons contacteren of ons bezoeken in Shanghai!
 
Bekijk meer over ons
ons bedrijf
 
Met 20 jaar van ervaring in de opheffende en monterende industrie, is ons bedrijf ervaren technisch en een verkoopmaatschappij gespecialiseerd in het leveren van singelbandslingers, ronde slingers, draadkabel en slingers, kettingen, monterend toebehoren en meer. Wij worden direct gesteund door fabriek die betrouwbare voorraden en korte levertijd verstrekt.

Onze technische capaciteit laat ons toe om douane-ontworpen opheffende producten te leveren en OEM van klanten te voldoen aan vereisten.
 
Wij niet alleen voorzien onze klanten van het opheffen en het monteren producten de van uitstekende kwaliteit, maar ook verstrekken volledige het opheffen oplossingen volgens verschillende projecten, zoals technisch overleg, oplossingsontwerp, product planning, onsite hulp en naverkoopsteun.
 
Ons technisch personeel zorgt ervoor de producten aan alle veiligheid en productievereisten voldoen. Op verzoek, voorzien wij onze klanten van dnv-GL, CCS, ABS en andere certificaten van de derdeinspectie.

 

 

Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Anfeng/AF, Jianfeng/JF, JPNHOIST, TALURIT®, vitali-INTL

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : >50,000,000

Opgericht Jaar : 2018

Export pct : 80% - 90%

Business services: High quality lifting & rigging products, Custom-designed complete lifting solutions, Inspection, testing and certification services

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Certificaten China Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Certificaten China Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Certificaten