De veiligheidsproducten en de technologieinnovaties maken ons wordt vertrouwd op en altijdgroen.

Thuis

Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD.

Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD.

companyPics.title0
companyPics.title1
companyPics.title2
companyPics.title3
companyPics.title4
companyPics.title5
companyPics.title6
companyPics.title7
companyPics.title8
companyPics.title9
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
De bureaubouw Faciliteit De slingerproductie van de draadkabel De productie van de optuigengehechtheid De productie van de singelbandslinger Het trek testen voor polyester om slinger De slinger die van de draadkabel vastgestelde productie opheft Singelbandslinger in voorraad Hand verbonden de slingerproductie van de draadkabel De productie van de de kabelslinger van de Swageddraad
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Anfeng/AF, Jianfeng/JF, JPNHOIST, TALURIT®, vitali-INTL
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : >50,000,000
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 80% - 90%
Business services: High quality lifting & rigging products, Custom-designed complete lifting solutions, Inspection, testing and certification services
 
Waarom kies ons?
  • Het zijn in de opheffende en monterende industrie meer dan 20 jaar, heeft sterk bedrijfsnetwerk, verdiende reputatie globaal en opgezet vennootschap op lange termijn met onze getaxeerde klanten wereldwijd opgebouwd
  • Concurrerende prijzen
  • De goede ervaring om op elektronische handelmarkten handel te drijven en de online verkoop met constant positief koppelen terug
  • Korte levertijd, het uitdrukkelijke verschepen en de leveringsdienst
  • OEM, ODM of douane de diensten
  • Goed geïnformeerd personeel dat altijd gelukkig is te helpen
 
Who wij zijn?
 
Het gebaseerd in de Vrijhandelsstreek van Shanghai, van Shanghai Anfeng-zijn Opheffen & Rigging Ltd. ervaren technisch en een verkoopmaatschappij gespecialiseerd in het leveren van singelbandslingers, ronde slingers, draadkabel en slingers, kettingen, monterend toebehoren en meer.
 
Ons bedrijf wordt opgericht door John Xu, dat in de opheffende en monterende industrie meer dan 20 jaar is geweest en in Shanghai sinds 2010 geplaatst. Ons bedrijf wordt direct gesteund door fabriek die betrouwbare voorraden en korte levertijd verstrekt. Wij hebben technische capaciteit om douane-ontworpen opheffende producten te leveren en OEM van klanten te voldoen aan vereisten. & Anfeng die is uw betrouwbare partner voor sourcing het opheffen en het monteren producten de van wereldklasse opheffen monteren.
 
Uitgebreid assortiment
 
Wij leveren staalkabels, de slingers van de draadkabel, opheffende kettingen en toebehoren, singelbandslingers, ronde slingers, de uitrusting van de dalingsbescherming, producten van de tyfoon de bestand reeks, het geselen, zeemeertroslijnen, kettingshijstoestellen, hefboomhijstoestellen, elektrische hijstoestellen, sluitingen tot 1500t, en opheffende punten.
 
 
Wij arew machtigden verdeler voor de zadelsmeden ® van TALURIT en aluminiummetalen kappen (niet-exclusieve verdeler in China), de Snelheidsketen van JPNHOIST Dubbele Hijstoestellen, vitali-INTL kettingsblokken en hefboomhijstoestellen, en JIAN FENG-SLINGER die en producten opheffen monteren.
 
Volledige oplossingen en de certificatiediensten:
 
1. Het opheffen oplossingen
Met 20 jaar van ervaring in het opheffen van en het monteren van de industrie, voorzien wij niet alleen onze klanten van het opheffen en het monteren producten de van uitstekende kwaliteit, maar ook verstrekken volledige het opheffen oplossingen volgens verschillende projecten, zoals technisch overleg, oplossingsontwerp, product planning, onsite hulp en naverkoopsteun.
 
2. Inspectie, het testen en certificatie
Ons technisch personeel zorgt ervoor de producten aan alle veiligheid en productievereisten voldoen. Op verzoek, voorzien wij onze klanten van dnv-GL, CCS, ABS en andere certificaten van de derdeinspectie.
 
QMS en dienende belangrijke bedrijven
 
Ons bedrijf verkrijgt veiligheidscertificatie zoals ISO9001-de Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem, Milieu het Beheersysteemcertificatie van ISO14001, en OHSAS18001-Bedrijfsgeneeskundigen en Veiligheidsbeheerssysteemcertificatie.
 
Gebaseerd in Shanghai, nemen wij wortel in de Noord- van China markten Oost- van China en. Onze producten worden gebruikt in de verschillende industrieën zoals bouwmachines, haven, het verschepen, het industriële opheffen, kust en zee mariene techniek. Ons bedrijf verbetert drastisch productiviteit en veiligheid voor eind - gebruikers zoals Jiangnan-Scheepswerf, Hudong Zhonghua, Waigaoqiao-Zware industrie, de Haven van Shanghai, de Bergingsdienst van Shanghai, de Handelaarszware industrie van China, Zhenhua Heavy Industry, de Elektriciteitsdienst van Shanghai, Yantai-Haven, Qingdao-Haven, Dalian-Haven, Ningbo-Haven, Zhoushan-Haven, COSCO, CIMC, Yantai-Loterijen en Penglai Jutao.

Gebaseerd die in Shanghai, met de wereld wordt verbonden

Shanghai is één van de meest ontwikkelde steden in China, het zijn hubs voor financiën, handel, het verschepen, en technologische innovatie. De Haven van Shanghai is één van de bezigste havens in de wereld. Shanghai is een stad die aandacht wereldwijd heeft aangetrokken.
 
Wij halen voordeel uit de nabijheid van Shanghai aan de wereld, om zijn groei te bevorderen in overzee het dienen van klanten. Als u meer over onze producten wilt te weten komen, bijgewerkt ben met onze recentste ontwikkeling, alstublieft ons contacteren of ons bezoeken in Shanghai!
 
Contactgegevens
Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD.

Contactpersoon: Mr. JOHN XU

Tel.: +86-13802941278

Fax: +86-21-61766112

Direct Stuur uw aanvraag naar ons